Biografische Coaching

 

Wat wil ik met mijn werk? Wat loopt er scheef in mijn relatie? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan? Biografische coaching is een effectieve manier om kleinere en grotere ‘levensvragen’ te verhelderen.

Die vragen worden bekeken aan de hand van een biografie, je levensloop tot nu toe. Je levensverhaal begint vanaf het moment van conceptie.

In essentie kijkt biografische coaching naar de vragen: ‘wie ben je?’ en: ‘hoe ben je zo geworden?’

Biografische coaching helpt je de grote lijn in de voorvallen van je leven te ontdekken. Welke levensthema's en motieven 'sturen' de gebeurtenissen in mijn leven, wat is de rode draad die je leven tot een geheel maakt?  

 

Wat ik als biografische coach doe is samen met jou kijken naar je levensreis. Wat is het verhaal dat je over je leven vertelt? Wat zijn je schaduwkanten, je blokkades, je (negatieve) overtuigingen en wat zijn je talenten, capaciteiten en vaardigheden?  Er wordt ook gekeken naar gezondheid en ziekte en hoe al deze gebeurtenissen op metafysisch niveau verband met elkaar houden.

Een biografisch coachingstraject is een gesprek met je diepste, geestelijke kern, je Ik, de schrijver en regisseur van je leven.

Biografische coachingsgesprekken zijn geen therapeutische gesprekken, maar geven wel inzichten en handvatten die je leven diepgaand kunnen veranderen.  Na een biografisch coachingstraject kun je weer met jezelf door één deur, ben je weer enthousiast over het leven, en weet je weer beter wie je bent en wat je hier komt doen.                                                               

Bel me voor informatie of over het maken van een biografie op 078-6146447

 

Prijzen Biografische Coaching:

* Vrijblijvend kennismakingsgesprek (half uur): €22,50

* Vervolgsessies (1 uur): €55,-

 

Styling

 

Naast de innerlijke reflectie van de coaching, geef ik graag advies om naar de ‘buitenkant’ te  kijken. Bijvoorbeeld door  andere kleding, make-up of verandering van de woonomgeving in de vorm van een ander interieur, kan men zich ook beter in zijn vel gaan voelen.

Uiteraard geef ik ook stylingsadviezen zonder het traject van coaching, bijvoorbeeld als personal shopper of als adviseur op het gebied van woning inrichting.